En construcció!!!

Una visió polihèdrica de la comunicació

Arribar al cor

La primera força que arriba a les persones és l’emocional. Després, una vegada s’ha arribat a les emocions, arriba la raó, els arguments i els objectius. Primer cal escoltar. Si escoltem bé a les persones elles mateixes ens donaran les claus per a arribar al seu cor. Una vegada arribem a la part emotiva, serà el moment de llançar el nostre missatge amb raonaments, arguments i objectius.

Amb això hem generat el relat. Tota campanya és un relat. Amb protagonista, antagonista, nus i desenllaç. En el relat hem de fer que la ciutadania se senta protagonista de la campanya que realitzem, que visualitze clarament qui és el seu antagonista i quins són els mecanismes per a arribar al desenllaç desitjat: canviar la situació. Hem de fer partícips a la gent del nostre relat i convertir-los en actors principals i no en simples espectadors.

Cada campanya és una història. Necessita ser contada, ser entesa i entusiasmar. Necessita un heroi (a ser possible col·lectiu), un conflicte per superar i símbols del moviment que encarnen eixa èpica.

Una història ben narrada ha de ser capaç de transformar una idea abstracta en una poderosa emoció que connecte amb el poble, amb el seu caràcter i els seus valors.


Rubén Fernández Arizmendi

La meua experiència laboral és àmplia i abasta els diferents camps relacionats amb la comunicació. Ja siga visual (disseny, vídeo, cartelleria, etc.); escrita (guions, notes de premsa, eslògans, missatges publicitaris…) o estratègica (disseny i realització de campanyes, argumentaris, estratègia comunicativa, creació de relat…

Dins el camp del disseny, vaig treballar durant tres anys a l’estudi gràfic de El Corte Inglés i deu més a la Impremta Clarió dissenyant imatges corporatives i campanyes publicitàries i/o de sensibilització. 

Contacta con nosotros:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: